Work Experience Marea Britanie: Care assistants

Programul este destinat celor care au o minima experienta in ingrijirea adultilor si persoanelor in varsta. Pentru acest job este nevoie de foarte multa rabdare. O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil poate ajuta pe oricine sa treaca peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta.
Programul nostru este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare, in special cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Marea Britanie in Case Rezidentiale (azile particulare pentru varstnici) pe post de Care Assisstant in ingrijirea de persoane.

Sarcini, reponsabilitati:

- lucrul intr-o echipa care are ca scop oferirea de ingrijire rezidentilor din centrele rezidentiale in vederea satisfacerii nevoilor zilnice ale acestora;
- asigurarea igienei personale a rezidentilor;
- oferirea de ajutor in schimbarea hainelor, in hranire, deplasare;
- curatarea camerei rezidentilor, ingrijirea de garderoba acestora, schimbarea paturilor;
- ajutor in servirea mesei pentru persoanele care nu se pot deplasa si urmarirea respectarii dietei stabilite pentru fiecare rezident conform afectiunilor sale.

Click aici pentru mai multe detalii despre oferta.

Ca si Care Assistant veti avea grija de batrini sau persoane cu dizabilitati in unitati de tip Nursing Home / Care Homes / Domiciliary Care (ingrijirea persoanelor la domiciliu). Plasamentele se vor realiza cu preponderenta in cadrul oraselor din sudul Angliei: Bristol, Cambridge, Devon sau London.

Conditii:

- experienta minima in ingrijirea adultilor / batranilor (experienta ca astistent medical, sora medicala, infirmier dar si alte domenii conexe, este acceptata);
- motivatie puternica de a lucra in domeniul ingrijirii persoanelor cu probleme;
- dorinta de a lucra pe acest post cel putin un an (de preferat mai mult);
- persoana sensibila, iubitoare, rabdatoare;
- limba engleza la nivel conversational.

Salizarea este cuprinsa intre £6.00-£6.80 pe ora. Cei care vor lucra pe schimbul de noapte vor primi intre £7-£8 pe ora, negociabil. Numarul de ore este de 37.5 - 40 pe saptamana lucrandu-se cate 12 ore pe un schimb. Cele mai multe persoane lucreaza 4-5 schimburi pe saptamana.

Observatie: Cei care sint in posesia unor cursuri de formare profesionala, cursuri de protectie a muncii, cursuri de igiena, etc pot beneficia de o marire a salarului cuprinsa intre £0,5 si £1 pe ora. Multe din aceste cursuri se organizeaza pe durata unei singure zile, va recomandam sa luati legatura cu furnizorii locali ai unor asemenea servicii.

Procedura legala de angajare va fi cea de Self Employed, partenerul nostru ocupandu-se de gasire a unei locuinte corespunzatoare, asistenta in obtinerea National Insurance Number, deschiderea unui cont  bancar, aplicarea  la  Home  Office  pentru  obtinerea   Certificatului  de Inregistrare, completarii tuturor documentelor si procedurilor necesare obtinerii statutului de Self Employed.

Cazare este asigurata in cuantumul sumei de £ 65 - £ 70 pe saptamana. Aceasta este gasita de partenerii nostri foarte aproape de locul de munca. Exista angajatori care oferta mancarea gratuita, aceste detalii vor veni specificate concret ulterior de la angajator.

Aplicantii sint responsabili in acoperirea cheltuielilor de deplasare din Romania pana la locul de munca.

Statutul de Self Employed va va da access la sistemul de asigurari din Marea Britanie, prin National Insurance Number, insa este recomandabil sa va faceti si o extra asigurare de aproximativ £ 20-£30 pe luna.

Este recomandabil ca sa aveti la d-voastra suma de aproximativ £ 400 pentru a putea acoperi toate cheltuielile pana la incasarea primului salar ce va avea lor la o luna de la inceperea contractului. Urmatoarele plati se fac din doua in doua saptamani !

Cei care au promovat interviurile cu un reprezentant autorizat la Work Experience, vor trebui sa isi confirme intentia de a merge mai departe prin plata sumei de 100 GBP, platibili in momentul semnarii contractului de consultanta cu Work Experience.

 

Cei care se inscriu in program pana la data de 30 Martie 2012 vor fi scutiti de plata taxei de 100 GBP !

 

Consultanta oferita pentru obtinerea Self Employed in UK, serviciile contabile, cele ale companiei Work Experience si ale partenerului extern vor fi esalonate pe perioada a 12 luni, si sint platite direct de catre compania din Marea Britanie.

Important: In calitate de Self Employed aveti dreptul sa prestati servicii pentru mai multi clienti. Compania Work Experience va asigura din Romania contractul cu un client, iar dupa obtinerea statutului de Self Employed in UK, veti fi sustinuti in vederea obtinerii a doi sau mai multi clienti !

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date si sa alegeti programul Work Experience in UK si ulteior meseria de Care Assistants.. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Internship

Plasamente Internship in Marea Britanie prin programe de formare profesionala urmate de locuri de munca in industria hoteliera.

work experience

Munca in hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier pentru personal calificat! Posibilitate de obtinere a Blue Card-ului.

work experience

Contracte prin cursurile NVQ

Locuri de munca in industria hoteliera, sistemul sanitar, servicii, constructii, industrie, turism, etc

work experience

Soferi TIR

Locuri de munca pentru soferi TIR. Plecari imediate ca Self Employed. Fara comisioane.

work experience

Au Pair / Baby Sitter

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Imbunatateste-ti limba engleza si profita de oportunitatea de lucra legal in UK.

work experience

Medici stomatologi

Locuri de munca pentru medici generalisti si stomatologi. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Farmacisti

Munceste ca farmacist pentru cel mai mare lant farmaceuit din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Asistenti medicali

Lucreaza ca asistent medical in spitale de stat sau spitale private din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Care assistants

Oferim zeci de contracte lunare pentru infirmieri in UK. Fii si tu unul dintre ei !

care assistant

Macelari

Locuri de munca pentru macelari, transatori. Contracte de munca prin procedura Self Employed.

work experience

Legislatie

Vrei sa muncesti legal in UK ? Fii informat!

pin number nmc registration

PIN Number

Procedura de obtinere a PIN Number-ului pentru Asistenti Medicali. Inscrierea in NMC !