Services: Job advertising

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Unul din cele mai eficiente servicii oferite gratuit tuturor partenerilor Work Experience este publicarea nelimitata de anunturi cu locuri de munca pe site-ul nostru.

Din dorinta de a sustine angajatorii in vederea gasirii celor mai potriviti candidati intr-un timp optim pentru ofertele publicate, recrutatorii nostri vor efectua de asemenea cautari in baza de date, prezentand ofertele cat mai multor candidati ce corespund criteriilor solicitate in anunt.

Sistemul de publicare si administrare a Hot Job-urilor este special construit pentru a permite o comunicare facila intre candidati, recrutatori si angajatori.

Beneficiind de toate facilitatile sistemului online oferit de Work Experience, coroborat cu suportul activ al recrutatorilor si consultantilor nostri in resurse umane, garantam oferirea solutiilor de forta de munca personalizate fiecarui client intr-un timp cat mai scurt.

Inregistreaza-te acum in sectiunea Angajatori si un reprezentant al Work Experience te va contacta in cel mai scurt timp.