Servicii: Assessment and background check services

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Angajarea unei noi persoane in cadrul companie este una din cele mai importante responsabilitati la care managerii trebuie sa acorde atentia cuvenita de-a lungul activitatii intregii companii.

Locurile de munca vacante din cadrul companiei pot reprezenta o oportunitate de a aduce personal calificat, entuziasm si un plus de energiei afacerii tale. Totusi, noi angajati pot de asemenea sa reprezinte in risc pentru ca prespune expunerea companiei, a partenerilor si clientilor cuiva care poate nu a fost suficient de sincer cand a fost angajat.

Urmarirea cu atentie a profilului profesional poate constitui o oportunitate de a verifica informatiile furnizate de candidatii selectati din alte surse decat baza noastra de date, candidati care ar putea fi angajati trecandu-se cu vederea posibile erori sau informatii omise intentionat.

Pe langa identificarea candidatilor, recrutatorii Work Experience verifica toate documentele aditionale ce pot influenta experienta profesionala: diplomele, certificate, scrisori de recomandare, referinte, poze sau filmari relevante, certificatul medical, cazierul judiciar, etc.