WORK EXPERIENCE: CE VA OFERIM ?

Work Experience este mai mult decat o companie ce ofera servicii de consultanta si management in domeniul fortei de munca, este optiunea perfecta atat pentru candidatii care cauta compania ideala pentru a-si atinge obiectivele profesionale cat si pentru companiile care doresc cei mai buni angajati pentru a-si dezvolta afacerea.

Serviciile noastre se adreseaza exclusiv companiilor din strainatate partenere Work Experience, oferind in acest fel aplicantilor nostri oportunitatea de a-si dezvolta cariera in strainatate prin contracte legale in companii din America si Europa.

Dand atentie fiecarui plasament pe toata durata de desfasurare a contractului si punand pe primul plan clientii ei, Work Experience a reusit sa devina un lider recunoscut pe piata solutiilor de forta de munca din Estul Europei, recrutand cu succes personal din Ungaria, Romania si Republica Moldova.

Work Experience este in primul rand partenerul vostru de incredere si in al doilea rand un furnizor de solutii de forta de munca. Facand eforturi pentru a intelege nevoiele clientilor nostri, ne-am propus ca principal scop acela de a deveni alegerea potrivita ca si consultant intre angajat si angajator.

Work Experience are ca obiectiv construirea de relatii bazate pe incredere si transparenta a procesului de consultanta, acest obiectiv ajutandu-ne sa transmitem mesajul nostru potrivit caruia marile companii sint facute de oameni mari.

Serviciile oferite de Work Experience sint variate: de la consultanta pentru emigrare sau obtinerea de vize de lucru si schimb cultural in America pana la consiliere si solutii de personal pentru diverse grupe de muncitori: entry level, middle management, top management, angajati temporari, personal medical sau studenti.

Succesul nostru este dat de potrivirea cat mai exacta a profilelor profesionale ale candidatilor consiliati cu cele mai avantajoase oportunitati de angajare oferite de partenerii nostri externi.

Intrucat exista companii de succes si angajati dedicati care inca nu s-au cunoscut, scopul nostru este de a oferi cele mai bune oportunitati pentru aplicanti si cele mai bune solutii pentru angajatori.

Aplicanti
 
Angajatori
  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.
 
  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.

NOUTATI

Viking River Cruises - Interviews at Bucharest !

New opportunities to develop your hospitality career. Join our assessment center in Bucharest, 20 of July 2017. Send your CV to [email protected], tel: +40-723-479789

Noi oportunitati de angajare pe vase de croaziera !

Interviuri cu angajatorii la Bucuresti pe 16 August 2016. Aplica acum gratuit online sau ia legatura cu noi pe adresa de email [email protected] sau [email protected]

Personal medical in Marea Britanie

Daca iti doresti o cariera ca Asistenti Medicali Infirmieri in Marea Britanie, trimite un CV pe adresa [email protected] si te vom contacta cu toate detaliile necesare. Asiguram plecari imediate.

CAUTI SOLUTII DE FORTA DE MUNCA?

CLICK AICI pentru a merge in sectiunea destinata Angajatorilor! Vei putea accesa GRATUIT baza noastra de date si posta un numar nelimitat de joburi! Work Experience te va asista in alegerea personalului cel mai potrivit.

ESTI IN CAUTAREA UNUI NOU LOC DE MUNCA ? CAUTI OPORTUNITATI DE MUNCA IN STRAINATATE?

CLICK AICI pentru a merge in sectiunea destinata Aplicantilor! Vei putea sa iti postezi GRATUIT CV-ul ce va fi vazut de sute de angajatori din strainatate. Serviciile Work Experience sint destinate exclusiv companiilor din strainatate!

NEWSLETTER


 

Cauti un loc de munca in strainatate?

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Work Experience este un serviciu dedicat exclusiv companiilor din strainatate, ce ofera sute de locuri de munca atat in Europa cat si in America. Daca esti in cautarea unei noi oportunitati de a munci in strainatate sau de a-ti dezvolta cariera in cadrul unor companii internationale de succes, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi GRATUIT si sa iti postezi CV-ul in baza de date Work Experience.

Sistemul online de completare a CV-ului te va conduce printr-un proces rapid si simplu de creare a unei aplicantii electronice complexe care va fi analizata de consultantii nostri specialiati si vizibila de sute de angajatori din strainatate. Pentru a va creste sansele de a obtine un contract cat mai avantajos intr-un timp util, va sugeram sa cat mai descrieti detaliat in CV sarcinile zilnice, responsabilitatile pe care le-ati avut la fiecare contract si de asemenea sa atasati orice document relevant care atesta experienta d-voastra profesionala.

Va oferim mai jos doar cateva dintre avantajele obtinerii unui loc de munca in strainatate prin intermediul serviciilor Work Experience, restul va lasam sa le descoperiti singuri:

Este GRATUIT : Sistemul nostru online este gratuit atat pentru angajati cat si pentru angajatori. Folosind serviciile Work Experience, veti evita costul deplasarii, al expedierii de documente prin posta, fax sau email.
Este simplu: De ce sa pierzi timp pretios cautand printre sute de joburi si sa trimiti zeci de emailuri cu CV-ul tau la companii care poate nici nu sint interesate de profilul tau? In cateva minute iti poti crea CV-ul in baza de date a Work Experience iar consultantii si partenerii nostri vor veni la tine !
Este personalizat: Prin doar cateva click-uri de mouse, ai posibilitatea sa cauti job-ul care se potriveste cel mai bine profilului tau, avand la dispozitie facilitati variate de cautare: tara in care doresti sa lucrezi, domeniul si pozitia dorita, salarizarea, durata contractelor, conditiile de cazare si masa, etc
Este Eficient: Postand CV-ul online la Work Experience, profilul tau va fi accesibil direct de catre sute de angajatori din strainatate. Pentru a eficientiza colaborarea cu clientii nostri, serviciile Work Experience sint oferite exclusiv angajatorilor din strainatate cu care compania noastra are anterior incheiate contracte de parteneriat. Odata ce oferta prezentata de catre angajatori corespunde asteptarilor d-voastra, consultantii Work Experience va vor contacta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare finalizarii contractului de angajare cu partenerul nostru extern.
Este Convenabil: Folosind Work Experience aveti posibilitatea sa aplicati la pozitiile care va intereseaza la orice ora. Va puteti edita si actualiza oricand informatiile avand de asemenea posibilitatea de a adauga aplicatiei documente, poze sau chiar filmari relevante de la locul de munca.
Este securizat: Informatiile furnizate va sint protejate prin username si parola proprie.

Statele Unite - locuri de munca in SUA prin vizele de munca J1, H-2B, H-1B.

Work and Travel SUA

Work Experience nu a avut nici un refuz de viza in acest sezon!

Esti student? Aplica acum pentru programul Work and Travel SUA si petrece o vara de neuitat in America prin Work Experience. Noi oportunitati si provocari te asteapta prin intermediul plasamentelor in industria hoteliera, casino-uri, parcuri de distractii, salvamari, etc.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Daca ai absolvit facultatea si doresti sa perfectionezi in SUA ceea ce ai invatat in facultate, programul Internship / Career Training in SUA poate fi oportunitatea perfecta. Avem locuri de munca in industria hoteliera, IT, management, logistica, marketing etc.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Prin programul H2B, Work Experience ofera suport pentru locuri de munca in America persoanelor cu varsta cuprinsa intre 21 si 40 de ani care isi doresc sa munceasca legal pana la 10 luni in industria hoteliera sau constructii pe pozitii care nu necisita o calificare anterioara. Plasamentele se realizeaza prin intermediul vizei H2B la care poti aplica acum online.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

NOU! Extindere vize H2B! Sunteti actualmente in SUA cu viza H2B si doriti sa o extidenti? Work Experience va ofera acum sansa de a va prelungi viza H2B fara a fi nevoie sa va mai intoarceti acasa! Pentru mai multe detalii despre procedura de extindere a vizei H2B, va rugam sa contactati unul din birourile Work Experience.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca pentru profesori in America! Acum aveti oportunitatea de preda la o scoala sau un liceu din SUA pe o perioada de pana la trei ani. Pentru acest program nu se percep comisioane, de asemenea biletul de avion este platit de catre partenerii nostri americani. Contractele sint obtinute prin intermediul vizei J1 fiind obligatoriu ca aplicantii sa aiba modulul pedagogic si experienta anterioara de trei ani in invatamant.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Noi familii pentru Programul Au Pair - Baby Sitter. Locuri de munca pentru Baby Sitter! Petrece pana la 12 luni in SUA ca si parte integranta dintr-o familie americana. Plasamentele sint realizate prin intermediul vizei J1, oferind aplicantilor oportunitatea de a cunoaste traditia si cultura americana chiar din interiorul ei traind alaturi de o familie americana atent selectata de partenerii externi ai Work Experience!

Marea Britanie - locuri de munca personal hotelier, cadre medicale, au pair, studenti.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Programul Internship UK este desemnat persoanelor cu minim 12 clase, studentilor sau absolventilor care doresc sa combine studiul cu o perioada de experienta de munca in strainatate, denumita Internship. Prin acest program aveti sansa de a studia in cadrul unor centre specializate si de a munci in Marea Britanie in cadrul unor companii britanice, avand ca rezultat obtinerea unui certificat NCFE de competenta recunoscut international si de asemenea unui venit considerabil. Avantajul programului: Poti aplica si incepe aceasta experienta in orice moment, indiferent de experienta profesionala pe care o ai.

Inscrie-te acum gratuit in baza noastra de date si beneficiati de super reducerea de pana la 50% din pretul de programului. Plecari imediate !


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Daca ai experienta in industria hoteliera si esti un bun vorbitor de limba engleza atunci locurile de munca in hoteluri din Marea Britanie pot fi o buna ocazie de a-ti imbunatatii si perfectiona cariera profesionala lucrand in hoteluri de 4-5 stele in departamente ca: Reception & Housekeeping; Conference & Banqueting; Food & Beverage; Chefs & Kitchen.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca pentru soferi TIR in Anglia. Asiguram plecari imediate prin procedura de Self Employed, serviciile Work Experience fiind oferite Gratuit tutturor aplicantilor selectati de partenerii nostri externi. Click aici pentru oferta de munca completa. Aplica acum online !


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca pentru Medici Stomatologi in UK ! Sunteti medic stomatolog? Acum aveti posibilitatea sa lucrati in strainatate si sa fiti platit la standarde europene. Profita acum de serviciile oferite gratuit tuturor aplicantilor Work Experience interesati de acest program! Click aici pentru a aplica la oferta!


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca pentru Farmacisti in Marea Britanie ! Lucrezi ca farmacist si doresti sa beneficiezi de un contract de munca in cadrul sistemului farmaceutic din Marea Britanie? Work Experience iti ofera oportunitatea de a lucra ca farmacist in cadrul celor mai mari lanturi farmaceutice din UK. Salarii de peste 3000 GBP pe luna. Click aici pentru a aplica la oferta!


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca pentru Asistenti Medicali in UK ! Esti in posesia Certificatului de Conformitate si vorbesti limba engleza? Contacteaza acum cel mai apropiat birou Work Experience si te vom asista gratuit in obtinerea dreptului de munca si a unui contract in cadrul spitalelor de stat sau private din Marea Britanie. Click aici pentru a aplica la oferta!


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca pentru Care assistants (infirmieri) in UK! Aceast program este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare, in special cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Marea Britanie in Case Rezidentiale (azile particulare pentru varstnici) pe post de Care Assisstant in ingrijirea de persoane. Plecari imediate ! Click aici pentru a aplica la oferta!


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Prin programul Au Pair UK (baby sitter) oferim posibilitatea plecarii imediate (chiar si cateva zile) persoanelor care sint in cautarea unei oportunitati de a munci legal in UK, invata limba engleza, cunoaste traditia si cultura britanica, beneficiind de cazare si masa asigurata gratuit in cadrul unor familii atent selectate de catre partenerii Work Experience.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Noi oportunitati de angajare pentru Macelari si Transatori in UK. Cei care au experienta in prelucrarea carnii pot beneficia de locuri de munca in cadrul abatoarelor si macelariilor din Marea Britanie. Pentru aceste oferte de munca nu este necesara cunoasterea limbii engleze. Plecari imediate! Click aici pentru a aplica la oferta.


Grecia - locuri de munca in Grecia pentru studenti si personal hotelier.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca straintatate Grecia: Programul Work and Travel Grecia. Super oferta pentru studenti! Acum aveti posibilitatea de lucra in strainatate si a va petrece vacanta de vara in Grecia, imbinand utilul cu placutul. Locuri de munca in hoteluri, restaurante, cluburi, salvamari in Atena sau splendidele insule grecesti. Salarii atractive, cazarea si masa fiind asigurate gratuit de angajatori. Pleacari imediate! Click aici pentru a aplica la ofertele curente.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca strainatate Grecia: Programul Work Experience Grecia. Oferte de munca pentru toate persoanele cu varsta pana in 50 de ani in hoteluri, restaurante, spitale sau familii private. Salarii atractive, cazarea si masa fiind asigurate gratuit de angajatori. Pleacari imediate! Click aici pentru a aplica la ofertele curente

Norvegia - locuri de munca in Norvegia pentru personal calificat: industrie, constructii.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca strainatate Norvegia. Acum ai posibilitatea de a lucra in tara cu cel mai inalt nivel de trai! Locuri de munca pentru personal calificat sau necalificat in urmatoarele domenii: IT, sanatate, logistica, inginerie, turism, agricultura, petrol si gaze, operatori CNC. Salarizari cuprinse intre 15 si 35 de Euro pe ora! Click aici pentru a accesa lista completa cu ofertele de munca in Norvegia.

Italia - locuri de munca in Italia pentru personal hotelier, sanitar si industrie usoara.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca in strainatate Italia hoteluri: hoteluri, restaurante pe coasta Marii Adriatice. Contractele de munca sunt pe sezonul de vara pentru aproximativ 5 luni cu salarizari incepand de la 1000 euro net pe luna! Cazarea, masa, si asigurarea medicala sint asigurate pe toata durata contractului! Taxele statale achitate de catre angajator! Trimite acum un Curriculum Vitae Work Experience Italian CV Va sugeram sa va inscrieti din timp pentru a beneficia de cele mai bune oferte!


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca in strainatate pentru Asistente Medicale. Pot participa toate persoanele cu specializare de asistent medical, pentru salarii de 1800 de Euro pe luna. Se ofera gratuit curs de limba italiana! Aplica acum si vei beneficia de procesarea gratuita a dosarului tau. Plecari imediate!

Elvetia - locuri de munca in Elvetia pentru personal medical.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca in strainatate pentru Asistenti Medicali in Elvetia! Pot participa toate persoanele cu specializare in domeniu, care sint in posesia Certificatului de Conformitate. Este obligatorie experienta anterioara intr-o tara vorbitoare de limba germana.

Cipru - locuri de munca in Cipru pentru personal hotelier, industrie si constructii.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca strainatate Cipru: Muncitori calificati sau necalificat in constructii si industria usoara: dulgheri, fierari betonisti, zidari, zugravi, regipseri, necalificati, sudori, tamplari de mobila, tamplari de aluminiu si pvc.


work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca strainatate Cipru: Plasamente in industria hoteliera din insoritele plaje cipriote pentru receptioneri, cameriste, personal intretinere (electricieni, instalatori, etc), portari, gradinari, barmani, ospatari, bucatari!

Vase de croaziera - locuri de munca pe vase de croaziera: Oceane sau Rauri.

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Locuri de munca strainatate Vase de Croaziera. Acum ai sansa de vedea lumea intreaga lucrand pe cele mai luxoase vase! Oferte de munca ca waiter/waitress, cook, cabin stewardess, receptionist, kitchen crew/cleaner, housekeeper, masseur, etc. Puteti alege contracte atat pentru croazierele pe oceane cat si pentru cele de pe raurile si fluviile din Europa. Pentru angajare, cei preselectati prin sistemul nostru online de catre angajatori, vor trebui sa treaca interviuri sustinute personal cu unul din recrutatorii companiei angajatoare. Click aici pentru a aplica la ofertele curente.

Recuperare taxe - Recupereaza-ti taxele platite in strainatate!

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Ai lucrat in strainatate si ai platit taxe? Recupereaza-ti taxele platite in strainatate in cel mai scurt timp. Cu noi aveti sansa recuperarii aproape in totalitate a sumelor platite pe perioada cat ati lucrat in strainatate!

Work and Travel

Locuri de munca pentru studenti: Summer Work and Travel. Porneste cu Work Experience in experienta vietii tale!

work experience

Academic Year

Esti elev ? Studiaza un an intr-un liceu american.

work experience

Internship

Locuri de munca pentru absolventi. Acest program iti ofera oportunitatea inceperii unei noi cariere profesionale in SUA!

work experience

H2B

Locuri de munca pentru cei care nu sint studenti. Lucreaza pana la 10 luni in America prin viza H2B!

work experience

Profesori

Locuri de munca pentru profesori. Poti preda pana la trei ani in SUA. Procesare GRATUITA dosar!

work experience

Au Pair

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Traieste experienta americana din interiorul familiilor americane!

Internship

Plasamente Internship in Marea Britanie prin programe de formare profesionala urmate de locuri de munca in industria hoteliera.

work experience

Munca in hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier pentru personal calificat! Posibilitate de obtinere a Blue Card-ului.

work experience

Contracte prin cursurile NVQ

Locuri de munca in industria hoteliera, sistemul sanitar, servicii, constructii, industrie, turism, etc

work experience

Soferi TIR

Locuri de munca pentru soferi TIR. Plecari imediate ca Self Employed. Fara comisioane.

work experience

Au Pair / Baby Sitter

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Imbunatateste-ti limba engleza si profita de oportunitatea de lucra legal in UK.

work experience

Medici stomatologi

Locuri de munca pentru medici generalisti si stomatologi. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Farmacisti

Munceste ca farmacist pentru cel mai mare lant farmaceuit din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Asistenti medicali

Lucreaza ca asistent medical in spitale de stat sau spitale private din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Care assistants

Oferim zeci de contracte lunare pentru infirmieri in UK. Fii si tu unul dintre ei !

care assistant

Macelari

Locuri de munca pentru macelari, transatori. Contracte de munca prin procedura Self Employed.

work experience

Legislatie

Vrei sa muncesti legal in UK ? Fii informat!

pin number nmc registration

PIN Number

Procedura de obtinere a PIN Number-ului pentru Asistenti Medicali. Inscrierea in NMC !

Work and Travel Grecia

Petrece o vacanta de neuitat in Grecia alaturi de prietenii tai. Contracte in cadrul hotelurilor de 5 stele.

work experience

Work Experience Grecia

Locuri de munca in industria hoteliera, pentru orice categorii de persoane!

Work Experience Norvegia

Locuri de munca in Norvegia pentru personal calificat.

work experience

Operator CNC

Locuri de munca in Norvegia pentru operator CNC.

Oferte Canada!

Locuri de munca in Canada.

work experience

Legislatie

Informatii legate de Permisul de Munca.

Hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier!

work experience

Asistenti medicali

Locuri de munca Asistente Medicale, Asistenti Medicali.

work experience

Industrie

Locuri de munca industrie.

work experience

Legislatie

Autorizarea, Licentierea si Exercitarea profesiei de asistent medical

Asistenti medicali

Locuri de munca pentru asistenti medicali in cadrul sistemului de privat sau de stat din Elvetia. Salarii intre 55.000-110.000 USD!

work experience

Legislatie

Obtinerea dreptului de munca si a permisului de rezidenta in Elvetia. Procedura de angajare legala a asistentilor medicali.

Locuri de munca in Cehia. Lucreaza acum in domeniul IT pentru IBM!

Hoteluri

Locuri de munca in industria hoteliera, pentru orice categorii de persoane!

Locuri de munca in Germania in domeniul hotelier, constructii, fabrici

Croaziere Oceane

Locuri de munca pe vase de croaziera ce opereaza pe mari, oceane.

 

work experience

Croaziere Rauri

Locuri de munca pe vase de croaziera ce opereaza pe rauri, fluvii din Europa.

Locuri de munca in Irlanda IT Engineers: .NET, .Net Web Service (C# / VB), MS SQL / ORACLE