Work Experience: Norvegia

In cadrul programului Work Experience Norvegia, oferim o gama foarte variata de pozitii din diverse ramuri industriale. Gasiti mai jos o descriere detaliata a acestor pozitii:

  • Constructii: tamplar, fierar betonist, zidar, pietrar, faianter, gresier, zugrav, instalator, montator schele, maistrii, operatori masini industriale, ingineri constructori, electricieni, muncitori la asfaltari drumuri, macaragiu, muncitori pe acoperisuri, ingrijire spatii verzi, etc.
  • Oferte pentru locatii industriale: instalator industrial, operatori CNC, programator CNC, sudor, fierar, miner, mecanic, mecanic auto, vopsitori masini, tinichigii, tehnicieni HVAC, etc.
  • Santiere navale: electrician, mecanic, instalator, vopsitor, inginer mecanic, sudor.
  • Logistica: soferi, soferi taxi, soferi autoboze, soferi tir, manager de depozite, asistent import, operator forklift
  • Sanatate: doctori, doctori dentisti, asistente medicale, ajutor de asistente medicale, ingrjitoare.
  • IT: ingineri, programatori, tehnicieni, web designeri, administratori de retea, administratori baze de date,
  • Ingineri: ingineri constructori, ingineri mecanici, ingineri tehnici, bioingineri,
  • Hospitality: receptionisti, ospatari, bucatari, cameriste
  • Petrol si gaze: muncitor industrial calificati, instalatori industriali, ingineri, muncitori la productie, sudori, etc.
  • Alte pozitii: macelar, agent asigurari, arhitect, decorator interior, gradinar, farmacist, electrician, etc.

Varsta

Aplicantii trebuie sa aiba intre 25 - 50 de ani.

Experienta

Pentru pozitiile calificate ce presupun experienta, candidatii trebuie sa dovedeasca un minim de 5 ani vechime in profesia pentru care aplica. Pentru aceste pozitii aplicantii sint incurajati sa prezinte diplome sau certificate care sa ateste experienta profesionala. Toate documentele trebuie traduse in limba engleza.

Limbi straine

Pozitiile de raspundere necesita un nivel cel putin mediu de limba engleza in functie de specificul ofertei si cerintele partenerilor nostri externi. De asemenea cunoasterea inca a unei limbi de cirulatie internationala constituie un avantaj.

Salariul BRUT este cuprins intre 130 si 190 Coroane Norvegiene adica intre 14 si 20 GBP pe ora sau 17 si 23 Euro pe ora. Acesta depinde de pozitia pentru care a fost selectat fiecare aplicant, experientele anterioare, eventuale diplome, certificate, nivelul limbii engleze, etc.

Aplicantii care vor fi selectati de catre partenerii din Norvegia, in urma analizei dosarului trimis catre Work Experience, nu vor trebui sa achite comisioane sau alte taxe de mediere!

Durata contractelor

Durata contractelor este de minim 6 luni, dar aceasta poate fi prelungita printr-un simplu contract direct intre angajator si muncitor cu inca un an sau mai mult!

Ore lucrate

Se lucreaza minim 54 ore pe saptamana, 6 zile pe saptamana, o zi libera. Orele lucrate peste program sint platite ca ore suplimentare!

Asigurarile sociale si medicale precum si toate taxele catre statul norvegian sint in cuantumul de aproximativ 30-35% din salar ! Aplicantilor li se vor prezenta poze ale locatiilor in care este asigurata cazarea inca inainte de plecarea din tara!

Masa

Fiecare aplicant este responsabil de costul procurarii mancarii.

Transportul

Transportul pana la locul de munca este suportat de fiecare aplicant. Exista de asemenea posibilitatea ca pretul acestuia sa fie suportat de partea norvegiana urmand a se deduce ulterior din primul salar.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Work Experience in Norway". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Work Experience Norvegia

Locuri de munca in Norvegia pentru personal calificat.

work experience

Operator CNC

Locuri de munca in Norvegia pentru operator CNC.