Prima pagina  »  Aplicanti  »  Italia  »  Hoteluri

Italia : Hoteluri

Locurile de munca Italia, oferite sint in cadrul hotelurilor si restaurantelor prin contracte sezoniere, aproximativ pe o perioada de 5 luni de zile, cu posibilitate de prelungire dupa caz. In aceste locatii, puteti alege pozitiile in urmatoarele departamente: aprovizionare, intretinere,curatenie, servire, bucatarie, in functie de nivelul de limba italiana si de experientele profesionale dovedite.

Locatiile sunt pe coasta Marii Adriatica, locatii exotice ce cuprind plajele de la Cesenatico pana la Gabicce Mare incluzand si orasul Rimini.

Aplicantii care dovedesc experinta in munca pe domeniile pe care aplica prezinta un avantaj in cadrul selectiei de catre angajatorul italian.De asemenea limba italina trebuie cunoscuta la nivel mediu-avansat pentru ofertele in cadrul hotelurilor si incepator-mediu pentru cele in constructii si agricultura.

Toti candidatii trebuie sa aiba intre 18 si 45 de ani, clinic sanatosi, cu un cazier curat si cu dorinta de independenta financiara, spirit de cunoastere.

Salarizarea este cuprinsa intre 1000-1100 de Euro pe luna net, taxele statale fiind platite de catre angajator pentru fiecare aplicant pentru plasamentele din domeniile mentionate.

Cazarea si masa este asigurata prin contract din partea angajatorului pe toara durata de desfasurare a programului.

Pentru ofertele in cadrul hotelurilor/restaurantelor se lucreaza intre 10-12 ore pe zi cu o pauza dupamasa, cate sapte zile pe saptamana! Cei care opteaza pentru locurile de munca din domeniul agriculturii sau constructiilor vor beneficia de o zi libera pe saptamana.

Pretul programului este de doar 400 Euro si include un curs gratuit in limba italiana de pregatire pe domeniul hotelier. Cei selectati de catre firma Work Experience ca fiind eligibili pentru acest tip de program vor fi programati pentru participarea la interviul ce va avea loc la inceputul lunii aprilie! Taxa de interviu si procesare a dosarului este de doar 100 de Euro, platibili in momentul semanarii contractului cu firma Work Experience.

Restul taxei de 300 Euro (taxa de plasare) vor trebui achitati dupa promovarea interviului sustinut direct cu angajatorul italian sau un reprezentant al acestuia. Tot atunci, cei acceptati vor semna si contractul cu reprezentantii din Italia.

In cazul in care nu veti promova interviul cu reprezentantii din Italia, vi se va returna suma de 50 de Euro reprezentand jumatate din taxa interviu si procesare a dosarului!

Aplicantii care au participat anterior in acest tip de program prin intermediul firmei noastre vor beneficia de o reducere din taxa de program de 100 Euro.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Italia - Hoteluri". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier!

work experience

Asistenti medicali

Locuri de munca Asistente Medicale, Asistenti Medicali.

work experience

Industrie

Locuri de munca industrie.

work experience

Legislatie

Autorizarea, Licentierea si Exercitarea profesiei de asistent medical