Prima pagina  »  Aplicanti  »  Grecia

Work Experience: Locuri de munca in Grecia

Work Experience Grecia - Program adresat tuturor persoanelor cu varsta intre 18 - 45 de ani;

Work and Travel Grecia - Program adresat exclusiv studentilor.

DOAR 100 EURO toate taxele de program !

Rezerva-ti un loc la targ de Joburi in luna Februarie, doar cu angajatori de 5*! Acum poti aplica si daca nu esti student sau chiar daca nu ai experienta! WE Academy vine in sprijinul tau cu Hospitality Training Course. Click aici pentru detalii Grecia

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Work Experience Grecia este un program adresat tuturor aplicantilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani, ce ofera posibilitatea obtinerii unor contracte de munca legale in industria hoteliera, in cadrul spitalelor sau familiilor din Grecia. Cunoasterea limbii greaca sau experienta profesionala anterioara este un plus, dar nu este obligatorie. Avand plasamente in special in hoteluri & resorturi de 4-5 stele, experienta acumulata poate constitui premisele unui contract foarte avantajos pentru alte oportunitati unde se cere o exeperienta anterioara. Prin programul Work Experience Grecia asiguram plasamente tot timpul anului, insa cele mai multe oferte sint in sezonul estival: Aprilie - Mai pana in Octombrie - Noiembrie. Mai multe detalii...

Work And Travel Grecia este un program dedicat exclusiv studentilor (din facultati de stat sau particulare, colegii si scoli tehnice cu profil turistic, economic, etc, la orice forma de invatamant, care se pot bucura de o perioada de practica profesionala (internship) imbinata cu o binemeritata vacanta platita si mai mult de cunoasterea culturii si traditiei grecesti! Pentru acest program este suficient sa fii student, nu conteaza anul scolar, situatia notelor, daca sinteti student la zi sau la o forma de invatamant la distanta! Locurile de practica oferite sint in cadrul hotelurilor de 4-5 stele, a restaurantelor sau cluburilor din Atena, Thessaloniki , Halkidiki, sau in insulele grecesti: Crete, Kos, Mykonos, Zakynthos, Corfu, Naxos.

Locurile de practica oferite studentilor sint in functie de sezonul ales: Locurile de practica pe sezonul de vara - perioada training-ului de vara de 3-6 luni incepind din luna Mai - Octombrie pentru urmatoarele pozitii de practica: ospatar, barman, gazda, picolo, biroul de relatii cu publicul, intretinere, curatenie,ajutor bucatar,instructori aerobic, personal SPA,animatori,ingrijitori piscine, salvamari receptie.

Locurile de practica pe sezonul de iarna - perioada training-ului de iarna de 3-6 luni incepind din luna Noiembrie - Aprilie pentru urmatoarele pozitii de practica: ospatar, barman, bona/babysitting.

Unul din avantajele acestui program este oportunitatea oferita studentilor de a-si imbunatatii experienta profesionala, nivelul limbii engleze, face noi prieteni, vedea si invata din cultura greaca, incepe o cariera in industria hoteliera, toate acestea fara nici o experienta anterioara, sarcinile zilnice fiind adaptate unui student! Mai multe detalii...

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Work and Travel Grecia

Petrece o vacanta de neuitat in Grecia alaturi de prietenii tai. Contracte in cadrul hotelurilor de 5 stele.

work experience

Work Experience Grecia

Locuri de munca in industria hoteliera, pentru orice categorii de persoane!