Work Experience Grecia

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Work Experience Grecia este un program dedicat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani, pe o perioada cuprinsa intre minim 6-12 luni! Pozitiile oferite sint in cadrul corporatiilor, hotelurilor, restaurantelor si familiilor din Atena, Thessaloniki sau insulele grecesti: CRETE, KOS, MYKONOS, ZAKYNTHOS, CORFU, NAXOS.

Locurile de munca oferite sint in urmatoarele domenii: hotel-restaurant-taverne (curatenie, intretinere, bucatarie), familii grecesti (menaj, babysitting, asistente-infirmiere).

La acest program pot participa absolventi de studii medii sau superioare(intre 25-45 de ani) care doresc sa se familiarizeze cu sistemul de munca, cultura si traditiile grecesti. Cunoasterea limbii engleze la un nivel incepator-mediu este necesara, iar referintele de munca (experienta pe domeniile de aplicare) si cunoasterea limbii grecesti prezinta un avantaj pentru selectia candidatilor si salarizarea lor.

Salarizarile variaza in functie de pozitia ocupata, nivelul de limba engleza, calificarile si pregatirea fiecarui aplicant precum si experienta pe care acesta o poate dovedi! Acestea incep de la 500 de Euro net in mana + tips. Cazarea si masa sint oferite gratuit de catre angajatori.

Programul de munca este de 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana cate o zi pe saptamana fiind libera. In perioada de varf a sezonului este posibil sa fiti solicitati sa lucrati fara zile libere.

Cazarea si masa (3 mese pe zi) sint asigurate GRATUIT de catre angajator in cadrul hotelului sau familiei! Toate aceste informatii vor fi aduse la cunostinta aplicantilor inainte ca acestia sa accepte pozitia oferita.

Costul transportului poate fi suportat de catre aplicanti sau la intelegere cu angajator, existand posibilitatea ca acesta sa achite biletul de avion/autocar ,dus intors , iar contravaloarea acestuia fiind dedusa din primul salar.

SUPER OFERTA: Doar 100 Euro costul programului. Nu exista alte taxe de program. Iti platesti doar transportul pana in Grecia si distractia poate sa inceapa!

Plateste acum doar 100 Euro si inscrie-te la Targul de joburi din luna Februarie unde vor fi prezenti doar angajatori de 5*

Serviciile companiei Work Experience includ: curs si diploma acreditata WE Academy (optional), siguranta unei perioade de practica profesionala, perfectionarea Englezei ca limba straina vorbita in Grecia, imbogatirea cu noi abilitati practice, acumularea de experienta in industria hoeliera de lux (5 stele), posibilitatea administrarii si a urmaririi statusului aplicatiei on-line, sansa de a participa la targurile de job-uri organizate de Work Experience, organizarea programului fiecarui aplicant (vizualizarea ofertelor primite, incheierea Acordului de Practica / Training conform legislatiei elene), organizarea sesiunii de orientare (Material de Initiere) inainte de plecare, obtinerea Certificatului de Practica Profesionala Internship si suport permanent 24h din 24h pe toata durata de derulare a programului.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va construiti un CV online direct in baza noastra date, alegand programul "Work Experience in Greece". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Work and Travel Grecia

Petrece o vacanta de neuitat in Grecia alaturi de prietenii tai. Contracte in cadrul hotelurilor de 5 stele.

work experience

Work Experience Grecia

Locuri de munca in industria hoteliera, pentru orice categorii de persoane!