Work Experience: Download

top

Formulare de inscriere programe Statele Unite  

top

Va rugam sa studiati conditiile de eligibilitate pentru fiecare program, inainte de a completa formulare de inscriere!

 
 

Informatii Download  

IMPORTANT: Va rugam sa completati formularele la un calculator ce are posibilitate de a printa fisierele (de preferinta color).

get adobe reader

Pentru a putea completa aceste Formulare aveti nevoie de programul Adobe Acrobat Reader, minimum versiunea 6.0.

Formulare Uniunea Europeana  

Formulare de inscriere programe Uniunea Europeana:

Pentru plasamentele in Europa, puteti aplica de asemenea cu un CV in limba engleza (exemplu Work Experience European CV Work Experience European CV ).

Formularele pentru Ambasada SUA  

top

Formulare necesare interviului pentru viza

Toti solicitantii trebuie sa completeze formularul DS-156 - Formular pentru solicitarea vizei temporare. Solicitantii de viza sunt incurajati sa foloseasca formularul DS-156 in limba engleza. Acest formular, care se poate completa on-line, creaza un cod de bare special pe cererea dvs. In cazul solicitantilor care prezinta acest tip de formular in ziua interviului, angajatii Sectiei Consulare vor urgenta procesarea cazului lor. Formularul DS-156 in limba romana nu contine un cod de bare, dar poate fi folosit pentru a solicita o viza temporara

Daca decideti sa completati formularele on-line, va rugam sa aveti in vedere ca informatiile pe care le introduceti nu sunt transmise in mod automat catre Consulatul SUA pentru procesare. TREBUIE SA LISTATI FORMULARELE LA IMPRIMANTA (utilizand de preferinta un printer cu laser) si apoi sa le aduceti in varianta lor fizica la interviu.

Urmatorul formular suplimentar ( DS-157 ) se completeaza de catre toti barbatii solicitanti ai unei vize temporare care au varsta cuprina intre 16 si 45 ani, indiferent de nationalitate:

Urmatorul formular suplimentar ( DS-158 ) se completeaza de catre toti solicitantii vizelor de tip F, J si M, inclusiv de catre dependentii acestora care solicita respectiv F2, J2 si M2, indiferent de nationalitate:

Model de scrisoare de referinta  

top

Cererea de retragere din Programele Work Experience  

top

Cei care doresc retragerea din unul din programele Work Experience sint rugati sa completeze Cererea de retragere din programul respectiv si sa returneze prin curierat, in original, catre Work Experience la adresa: Baia Mare, strada Culturii nr 5 biroul 103.

Click aici pentru a descarca cererea!

Alte informatii utile  

top

Sistemul clasic european de evaluare al nivelului de limba engleza. Click aici pentru descarcare!