Elvetia: Asistenti medicali, Asistente medicale

Prin programul Asistenti Medicali in Elvetia avem placerea sa oferim tuturor aplicantilor Work Experience, plasamente in cadrul spitalelor private si de stat din Elvetia. Pot participa la acest program persoanele care dovedesc studii de specialitate in domeniu, respectiv calificarea de asistent medical. Conform legislatiei actuale in viguare aceste diplome se echivaleaza automat de catre autoritatile elvetiene, fara a mai fi nevoie de obtinerea Certificatului de Conformitate, eliberat de Ministerul Sanatatii Publice de la Bucuresti (procedura care poata dura luni de zile!).

Sistemul sanitar si social din Elvetia este unul dintre cele mai stabile din lume, oferind celor care sint in posesia unui permis de rezidenta conditii de munca si nivel de trai foarte ridicat. Personalul medical este unul cu statut privilegiat in Elvetia datorita lipsei acute de medici si asistente medicale calificate.

Avem placerea sa oferim plasamente pentru:

 • asistenti medicali cardiologi
 • asistenti medicali generalisti
 • asistenti medicali chirurgie generala
 • asistenti medicali urgente
 • asistenti medicali radiologie
 • asistenti medicali cardiologie

Salarizarea oferita este cuprinsa intre 50.000 USD si 110.000 USD pe an in functie de specializarea fiecarui aplicant. La salarizarea de baza, se adauga sporurile conform legislatiei elvetiene in vigoare. Aceasta prevede pentru orele lucrate suplimentar un spor de 125%!

Legislatia elvetiana garanteaza tuturor muncitorilor dreptul la concediu platit, dupa cum urmeaza:

 • minim patru saptamani pe an persoanele de pana la 20 de ani
 • minim cinci saptamani pe an persoanele de peste 20 de ani

Concediul trebuie oferit obligatoriu in timpul unui an de contract, incluzand minim doua saptamani consecutive. Pe toata aceasta perioada angajatului ii este platita salarizarea in intregime.

Prin programul de asistenti medicali in Elvetia oferim aplicantilor posibilitatea de a semna contracte cu o durata de pana in trei ani de zile, cu drept de prelungire ulterioara. In baza acestui contract, conform legislatiei elvetiene in vigoare, toti aplicantii vor obtine permisul de rezidenta de tip B-EC, valabil pe o perioada de cinci ani. Pentru mai multe detalii, puteti consulta si sectiunea Legislatie.

Aplicantii care vor fi selectati de catre partenerii din Elvetia, in urma analizei dosarului trimis catre Work Experience, nu vor trebui sa achite comisioane sau alte taxe de mediere!

Pentru a putea fi declarati eligibili pentru aceste program, va trebui sa indepliniti cumulativ urmatoarele cerinte:

 • Limba germana la nivel avansat;
 • Varsta maxima de 33 de ani;
 • Sa nu fii lucrat anterior in Elvetia;
 • Preferabil o referinta de la un spital sau casa de ingrijire din Germania sau Austria.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Asistenti medicali

Locuri de munca pentru asistenti medicali in cadrul sistemului de privat sau de stat din Elvetia. Salarii intre 55.000-110.000 USD!

work experience

Legislatie

Obtinerea dreptului de munca si a permisului de rezidenta in Elvetia. Procedura de angajare legala a asistentilor medicali.